Subscribe Twitter

vrijdag 10 mei 2013

Tompouce als kunstkaart

Voor Moederdag heeft Kunstkaartjesturen.nl een speciale collectie samengesteld met ruim 30 bijzondere beelden van kunstwerken. De Tompouce van Nynke van der Laan, diverse bloemen en boeketten van Van Gogh, Gestel en Witsen, Zeeuwse meisjes van Nelly van Nieuwenhuizen, Audrey Hepburn als astronaut en Happy Prozac van Willem Hansum. Elke verzonden kaart levert het museum of de kunstenaar direct een bijdrage op. Kunstkaartjesturen.nl is een website met honderden kunstafbeeldingen die als echte ansichtkaart zijn te versturen. Er is keuze uit drie formaten: A6, A5 en een tussenformaat in envelop.
Naast speciale thema's als Moederdag volgt Kunstkaartjesturen lopende tentoonstellingen, nu bijvoorbeeld Van Gogh aan het werk en De Kunst van het Opvoeden van het Dordrechts Museum.
Kunstkaartjesturen is een initiatief van Museumwebshops.nl dat zich bezighoudt met online retail en e-commerce voor de culturele sector. Veel museum en kunstenaars beschikken over beelden die nergens te zien zijn of alleen als ansichtkaart in het rek van de museumwinkel hangen. Met Kunstkaartjesturen kunnen zij laagdrempelig starten met e-commerce.

0 reacties:

Een reactie posten