Subscribe Twitter

donderdag 7 februari 2013

Marktplaats voor boodschappen

Buurtvoordeel.nl is per 1 februari de nieuwe plek waar consumenten aantrekkelijke aanbiedingen kunnen vinden van de winkels "in de buurt". Buurtvoordeel.nl is voor de winkeliers een flexibel, goedkoop en effectief alternatief voor de wekelijkse advertenties in de lokale kranten en voor Groupon. Op buurtvoordeel.nl kan je in één oogopslag zien welke aanbiedingen er in de directe omgeving zijn.
Steeds meer mensen moeten zuinig aan doen en hebben moeite met het aan elkaar knopen van de financiële eindjes. Besparingen die gerealiseerd kunnen worden op de dagelijkse boodschappen worden steeds relevanter. Op buurtvoordeel.nl heeft de consument permanent toegang tot de actuele aanbiedingen in de eigen omgeving. Winkeliers kunnen hier zelf hun aanbiedingen plaatsen en bepalen wanneer en hoe lang deze gepubliceerd worden. Winkeliers kunnen daarmee goed inspelen op dagelijkse behoeften, plotselinge veranderingen in het weer, opkomende oranjekoorts en ijspret.
Met buurtvoordeel.nl is de afhankelijkheid van advertentiekrantjes, die maar één keer in de week verschijnen, opgeheven. Consumenten hoeven vanaf nu geen aanbieding meer te missen ook al is de krant al weggegooid. En winkeliers hoeven niet te wachten met adverteren op de volgende uitgave van de krant als het ijs alweer gesmolten is. Omdat de winkeliers de aanbiedingen per dag of zelfs per uur kunnen veranderen is het voor shoppend Nederland bijna altijd interessant om regelmatig even bij de eigen woonplaats bij buurtvoordeel.nl te kijken. Natuurlijk biedt het systeem ook de mogelijkheid om in omliggende gemeentes kijken.

0 reacties:

Een reactie posten