Subscribe Twitter

donderdag 28 februari 2013

Grolsch komt met 'frisdrank'

Na de introductie afgelopen jaar van Stender Lemon & Lime komt Grolsch nu met een nieuwe variant: Stender Red Orange. Deze volfruitige dorstlesser met slechts 0,5 procent alcohol is op natuurlijke wijze gebrouwen met sprankelend bronwater en het sap van rode sinaasappelen. Hiermee is het een heerlijke verfrissing en een smaakvol alternatief voor die frisdrankmomenten waarbij de consument (16 jaar en ouder) extra wil genieten. Grolsch Stender Red Orange is vanaf 11 maart aanstaande verkrijgbaar bij diverse supermarkten, slijterijen en horecagelegenheden in heel Nederland.
Een extra pluspunt van Stender Red Orange is de lage calorische waarde. Het bier bevat slechts 29 kcal/100ml. Ter vergelijking: pils bevat 41 kcal/100ml en frisdrank 37 kcal/100ml. Grolsch Stender Red Orange betekent bewust genieten van een smaakvolle natuurlijke dorstlesser op momenten dat je iets extra's en iets anders wilt dan frisdrank.
Stender Red Orange heeft net als de Lemon & Lime variant een handige 'twist off' kroonkurk en is verkrijgbaar in een 6-pack met 25cl flesjes voor een adviesverkooprijs van 3,99 euro.

0 reacties:

Een reactie posten