Subscribe Twitter

donderdag 21 februari 2013

Eerste lactosevrije verse melk

Voor veel mensen is melk onderdeel van het dagelijks ritueel. Melk drinken is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo kunnen mensen die lactose-intolerant zijn de melksuiker, lactose, niet goed verteren. Campina komt vanaf 4 maart met een verse lactosevrije melk die met behulp van nieuwe filtertechniek exact hetzelfde smaakt als gewone halfvolle melk. Zo kunnen nu ook mensen die lactose-intolerant zijn in Nederland, genieten van al het goede van melk.
Campina is het grootste zuivelmerk dat Nederland kent. Melk is de basis van zuivelproducten en bevat van nature essentiƫle voedingsstoffen zoals calcium, eiwit en vitamine B2 en B12. Door Lactose Vrij aan het assortiment van Campina toe te voegen kunnen nu ook mensen met lactose-intolerantie profiteren van al het goede en lekkere van melk.
Naast de verse halfvolle Campina Lactose Vrij introduceert Campina ook vanaf 4 maart een lang houdbare halfvolle lactosevrije melk. Beiden zijn verkrijgbaar in de supermarkt en hebben een consumentenadviesprijs van Euro 1.79. Kijk op de website van Campina Lactose Vrij voor de dichtstbijzijnde supermarkt met Campina Lactose Vrij in het assortiment.

0 reacties:

Een reactie posten