Subscribe Twitter

dinsdag 8 januari 2013

Brood eten wordt weer leuk

Brood wordt voor kinderen weer het favoriete ontbijt, want nu is er Fred&Ed Dubbelbrood. C1000, als echte gezinsformule, start namelijk met de verkoop van dit leuke brood dat kinderen op een speelse manier leert om bruin brood te eten.
Het nieuwe Fred&Ed Dubbelbrood bestaat uit boterhammen met een donkere en een lichte helft. Het is verkrijgbaar in twee varianten: één met de smaken wit en bruin en één met de smaken maïs en donker meergranen. Op deze manier leren kinderen op een speelse manier om naast wit ook bruin brood te eten. Kinderen vinden het leuk om met verschillende belegsoorten hun eigen unieke boterhammen te maken en in hun broodtrommel mee naar school te nemen. Moeders kunnen hun kinderen op een ongedwongen manier leren om bruin brood te eten, want als de kinderen de bruine kant op hebben, mogen ze als beloning de witte kant opeten.
Food Sense en Bake Five hebben de handen ineen geslagen om middels een licentie samenwerking gezamenlijk leuke broodproducten te ontwikkelen voor kinderen. Fred&Ed Dubbelbrood is het eerste product en dit wordt bij C1000 geïntroduceerd.

0 reacties:

Een reactie posten