Subscribe Twitter

vrijdag 23 november 2012

Dierenvoerverpakking wordt Dogshopper

Het is een probleem dat iedere honden- en kattenbezitter herkent: de zware zakken met daarin vele kilo's (droog)voer. Ze zijn nauwelijks te tillen, onhandig in gebruik en zodra ze leeg zijn resteert een flinke berg afval. Dit ongemak is echter voorgoed verleden tijd, want Renske Natuurlijke Diervoeding heeft de Dogshopper en Catshopper geïntroduceerd. Een elegante en gemakkelijk te dragen dierenvoerverpakking in verschillende maten die te (her)gebruiken is als stevige tas, maar ook gratis geretourneerd kan worden. En klanten krijgen daar nog geld voor ook!
Het zijn vooral vrouwen die boodschappen doen en dus de zware dierenvoerverpakkingen dragen. Vaak bevatten de zakken vele kilo's voer, tot wel 15 kilo per zak. Dit zorgt ervoor dat het kopen van dierenvoer een vervelend klusje is. Het sjouwen is bovendien ook nog eens slecht voor je rug. De nieuwe dierenvoerverpakking van Renske Natuurlijke Diervoeding biedt uitkomst, want de Renske Dogshopper en Catshopper zijn elegant, gemakkelijk te dragen en zien er bovendien mooi uit.
De Renske Dogshopper en Catshopper zijn er in uitvoeringen van 9 kilo, 3 kilo en 400 gram. De shopper bevat voer. Niet los, maar verpakt in meerdere transparante zakken. De verpakkingen zijn afzonderlijk te openen zodat ook het voer dat als laatste wordt gebruikt lang vers blijft. Aan iedere shopper is een luxe label bevestigd met daarop informatie over de inhoud. De Dogshopper en Catshopper bevatten sterke handvatten om de tas te dragen of als schoudertas te gebruiken. De shoppers zijn geheel afgewerkt met biesjes voor een luxe uitstraling en extra stevigheid. Tevens zijn ze voorzien van een rits- of klittenbandsluiting voor nog meer gebruiksgemak.
De nieuwe innovatieve Renske Dogshopper en Catshopper komen in plaats van de zwaargekleurde papieren of kunststof zakken. De shoppers zijn niet alleen slim te (her)gebruiken voor bijvoorbeeld boodschappen, ook de zak zelf is gemaakt van 75 procent gerecycled materiaal, evenals de transparante binnenverpakkingen. De gepatenteerde Renske Dogshopper en Catshopper voldoen dus niet alleen aan de wensen van de - veelal vrouwelijke - kopers van dierenvoeding, ze zijn tevens duurzaam en goed voor het milieu.
Renske gaat echter nog verder. De kwaliteit van de verpakking laat het namelijk toe deze meermaals te hergebruiken. Renske heeft daarom een recyclesysteem bedacht waarbij de shoppers - bij een bepaald aantal - gratis teruggestuurd kunnen worden en klanten hiervoor als beloning een geldbedrag op hun eigen rekening of op de rekening van een goed doel ontvangen. Renske kan de goede shoppers vervolgens hergebruiken en daarmee het milieu ontzien.

0 reacties:

Een reactie posten