GARDEN GOURMET, onderdeel van Nestlé en aanbieder van plantaardige producten, introduceert deze maand vernieuwde versies van haar populairste vleesvrije producten. De aangepaste versies van de Lightly Roasted Pieces, de Classic Balls en de Burger zijn vanaf september verkrijgbaar in supermarkten in Nederland en België. Dankzij een nieuwe receptuur op basis van Europese soja-eiwitten zijn de producten sappiger en smaakvoller. Met deze innovatie wil GARDEN GOURMET verder inspelen op de groeiende groep consumenten die af en toe vlees wil laten staan en op zoek is naar een smakelijk, voedzaam en toegankelijk alternatief.
De nieuwe recepten zijn ontwikkeld op basis van Europese soja en bieden een betere structuur met extra sappigheid. De nieuwe recepten zijn uitvoerig getest**. In Italië prees 8 op de 10 proefpersonen de verbeterde sappigheid van de Lightly Roasted Pieces en in Duitsland verkoos 9 op de 10 deelnemers de vernieuwde Classic Balls boven het origineel. De vernieuwde producten zitten boordevol plantaardige eiwitten en zijn een bron van vezels. Verder zijn ze verrijkt met vitamine B12 en dragen ze het Nutri-Score A-label. Bovendien werkt GARDEN GOURMET toe naar het gebruik van soja uit regeneratieve landbouw, die de bodem verbetert in plaats van uitput. Eind 2025 zal 75% van de soja die het merk gebruikt via deze weg verkregen worden.
vrijdag 3 oktober 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
0 reacties:
Een reactie posten