Ben & Jerry’s introduceert drie nieuwe smaken binnen hun Sundae-ijsassortiment: Dulce De-lish, Choco-lotta Cheesecake en Non Dairy Caramel Café. Deze laatste is volledig vegan.
Het is het tweede jaar dat het milieubewuste ijsmerk zijn pints een topping geeft.
Ben & Jerry's wilde de klassieke Amerikaanse ijscoupe naar een geheel nieuw, chocoladeniveau tillen met meer chunks en meer swirls. De nieuwste toevoegingen aan de Ben & Jerry's Sundae-familie zijn gemaakt met traceerbare Open Chain-cacao. Dit betekent dat het merk een extra premie betaalt voor cacaobonen, zodat boeren een leefbaar inkomen kunnen verdienen wat leidt tot meer economische rechtvaardigheid voor cacaoboeren.
De nieuwe smaken zijn als volgt:
• Dulce De-lish: gezouten karamelijs met karamelchunks en karamelswirls, afgetopt met chocoladeslagroomijs, karamelswirls en chocoladechunks;
• Choco-lotta Cheesecake: chocoladecheesecake-ijs met chocoladechunks, cookieswirls van chocola, afgetopt met romig chocoladeslagroomijs, chocoladeswirls en -chunks;
• Caramel Café (vegan): vegan ijs met koffie-karamelsmaak, stukjes karamelkoek en een marshmallow-swirl, afgetopt met romig slagroomijs, karamelsaus en chocoladechunks.
De nieuwe Sundaes zijn zoals altijd fairtrade en gevuld met de eerlijke ingrediënten die fans van het ijsmerk gewend zijn, zoals Fairtrade koffiebonen en Open Chain-cacao.
maandag 20 februari 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)

0 reacties:
Een reactie posten