woensdag 2 juni 2021
Streeckgenoten-borrelsalades
Albert Heijn verkoopt sinds kort lokale specialiteiten, de trots uit de streek. Samen met 84 lokale slagers, bakkers en kaasmakers bundelt Albert Heijn de krachten onder de naam Streeckgenoten. Samen maken zij meer dan 230 Streeckgenoten-producten. Deze producten worden lokaal gemaakt.
De salades van slager Marco van Strien uit ’s Gravenmoer maakt hij volgens traditioneel familie slagersreceptuur. Zo is de peppadew-bouillonsalade gevuld met draadjesvlees en zoet pittige peppadews.
In de beenhamsalade van Streeckgenoot Wiljo Kuenen uit Ruurlo zit mooie beenham met echte lekkere beenhamsaus en diverse kruiden. Deze salade wordt volgens familie slagersreceptuur bereid. Naast de romige saus is de salade op smaak gebracht met o.a. bieslook en selderij.
Naast de peppadew-bouillon-, sparerib- en beenhamsalade liggen er nog twaalf Streeckgenoten borrelsalades in het schap. Dit zijn: Westlandse eisalade, ei-bieslooksalade, ei-zalmsalade, surimi krabsalade, zalmsalade, ham-preisalade, kip-kerriesalade, gerookte kipsalade en met de feestdagen ook nog een vitello-salade.
Labels:
Albert Heijn
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)

0 reacties:
Een reactie posten