Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 4 december 2020

Albert Heijn lanceert Culii

Voor wie deze kerstperiode bijzonder wil eten maar niet zo lang in de keuken wil staan, introduceert Albert Heijn in december Culii.  Culii is verkrijgbaar in voor-, bij-, hoofd- en nagerechten voor twee personen, met bijzondere ingrediënten en verrassende culinaire combinaties.

Elk gerecht bestaat uit verschillende componenten, waarmee klanten in een handomdraai een extra lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten.

Culii is het hele jaar rond beschikbaar met wisselende smaken van het seizoen, zoals voor de komende feestperiode rivierkreeftjescocktail met avocadocrème, bietencarpaccio met geitenkaas en hazelnoot, biefstuk Madeira met paddenstoelen, zalmfilet prosecco met pistachenootjes en zeekraal, gegratineerde mini bloemkool, stoofpeertjes in rode wijn, regenboogwortels gekaramelliseerd in honing-sinaasappelsaus en appel peer crumble met blauwe bessen.

Culii is vanaf 17 december verkrijgbaar bij Albert Heijn.

0 reacties:

Een reactie posten