Albert Heijn wil klanten nog meer keuze bieden in broodbeleg en gaat ook meer kaasproducten en vleeswaren van lokale boeren aanbieden. Daarom breidt Albert Heijn vanaf volgende week het kaas- en vleeswarenassortiment uit. Een greep uit het nieuwe aanbod: Zaanlander grove rasp en forse flakes, diverse nieuwe varianten Streeckgenoten kaas en vleeswaren, en nieuwe biologische vleeswaren. Daarnaast introduceert Albert Heijn nieuwe producten voor de borrel.
De range van verschillende soorten kazen onder Streeckgenoten breidt Albert Heijn uit met kazen van de beste kaasmakers uit de buurt zoals Gerookte kaas van de gebroeders Verweij uit Polsbroek in de provincie Utrecht , PolderPracht uit Terschelling: Fris als de wind, zilt als de zee en een tikkeltje boers. Daarnaast is er ook een romige Opsterlander kaas uit Friesland of plakken Goudse kaas van kaasmakerij Ruurhoeve in Hoogeloon, Noord-Brabant. Stuk voor stuk lokale pareltjes die vanaf nu in het schap van Albert Heijn liggen.
De trots van Albert Heijn op kaasgebied is de Zaanlander-kaas. En, dat al 100 jaar. Deze kaas is gemaakt volgens een eigen unieke Albert Heijn-receptuur. Hij wordt gekeurd door kaasmeesters die ervoor zorgen dat Zaanlander altijd op de juiste leeftijd is, door de kazen op de juiste momenten te keren en te laten rijpen. In de oudere leeftijden van Zaanlander zit de kenmerkende crunch, die ontstaat door kristalvorming in de kaas. In de grootste winkels is de Zaanlander extra dikke plak te vinden of juist flinterdun gesneden oude kaas. Zo kan iedereen dus kiezen voor het lekkerste broodbeleg.
Het vleeswarenassortiment van topslagers uit de buurt wordt ook uitgebreid. In Noord-Holland wordt het assortiment van slager Louman verder uitgebouwd en in Noord Nederland gaat Albert Heijn tongenworst, biefstukworst en Friese snijworst van twee nieuwe slagers, de fam. Spijkerman en William van der Weg verkopen.
woensdag 11 september 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)

0 reacties:
Een reactie posten