maandag 6 mei 2019
Boretti lanceert voedingsspecialiteiten
Na een uitgebreid assortiment van luxe fornuizen, keukenapparatuur en outdoor kitchens, ontwikkelt Boretti haar allereerste foodlijn in samenwerking met specialist RV Food.
Naast de olijfolie krijgt ook de Boretti pasta een belangrijke rol in het assortiment. De verschillende varianten pasta zijn ‘al bronzo’ getrokken en geproduceerd met de allerbeste harde tarwe kronos waardoor de pasta een hoog proteïnegehalte verkrijgt en na het koken perfect 'al dente' is.
De pasta wordt door een bronzen mal geperst, waardoor het oppervlak ruwer wordt en de saus zich beter aan de pasta hecht. Verder heeft Boretti onder andere een top-balsamicoazijn en een assortiment sauzen en dressings met een Italiaanse tint (met basilicum, truffel, knoflook…).
De Italiaanse voedingsspecialiteiten zijn vanaf mei 2019 verkrijgbaar bij meer dan 300 COOP supermarkten in Nederland.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
0 reacties:
Een reactie posten