Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 30 november 2018

Biologische popcorn

Een lekker en natuurlijk tussendoortje, waar je blij van wordt. Dat zijn de noten en popcorn van John Altman. Deze duurzame tussendoortjes worden echt ambachtelijk bereid en de popcorn is vanaf nu zelfs 100 procent biologisch. Ook heeft het Nederlandse foodmerk een nieuwe popcorn-smaak toegevoegd: sweet cinnamon.

Veel snacks die in de winkelschappen te vinden zijn, zitten barstensvol onnodige toevoegingen en ongezonde ingrediĆ«nten. Van chocoladerepen tot chips, bitterballen en koek. Dat kan ook anders, concludeerden Julie en Marie Claire van der Lande drie jaar geleden. Het bleek het begin van een nieuw ondernemersavontuur. "We zijn begonnen met popcorn en hebben daarna ook verantwoorde noten aan ons assortiment toegevoegd", aldus Julie van der Lande. "In het biologische schap is het aanbod nog steeds behoorlijk degelijk, zelfs een tikkeltje saai. Wij vinden dat het leuker kan. En nog veel lekkerder bovendien.”

De naam John Altman is gebaseerd op een hippie uit San Francisco. Hij deelde gratis snacks uit op het strand, uit liefde voor de planeet en de mensen om hem heen. “Hij deed dit onder het motto ‘Spread the love’. Die boodschap willen wij ook graag uitdragen."

0 reacties:

Een reactie posten