Subscribe Twitter

donderdag 12 juli 2018

Vakantiekaart nog steeds populair

De zomervakantie staat voor de deur, maar wie stuurt er nog een echte vakantiekaart vanaf de vakantiebestemming? Dankzij de Hallmark zomer enquête, gehouden onder bijna 10.000 personen, is bekend geworden dat 2 op de 3 een kaart stuurt vanaf het vakantieadres. Ouderwetse ansichtkaartjes zijn favoriet bij 83% van de kaart verstuurders.

Omdat men bang is dat de kaarten te laat aankomen en omdat vakantiefoto’s graag gedeeld worden maakt 14 procent gebruik van een online kaarten bezorgdienst. 89 procent houdt het thuisfront op de hoogte via WhatsApp en 41 procent verlangt naar een warm stemgeluid en grijpt naar de telefoon voor een belletje. Ouders zijn nog altijd favoriet als het gaat om contact met het thuisfront!

Omdat Nederlanders toch last van heimwee hebben naar ons kikkerlandje, neemt 1 op de 4 een zak drop mee op vakantie. Offline gaan tijdens de vakantie is een wens van velen (63%), maar het lukt nog niet echt om internet uit te laten op vakantie. Maar liefst 92 procent kijkt minstens één keer per dag op de telefoon.

0 reacties:

Een reactie posten