Subscribe Twitter

donderdag 30 november 2017

AH in startblokken voor feestdagen

Kerst is een tijd van uitgebreid eten en drinken. De laatste dagen voor Kerst worden 17 miljoen dozen en kratten met producten afgeleverd bij Albert Heijn-winkels, verspreid door het land. De supermarkt bereidt zich dan ook voor op deze militaire operatie door onder andere 15 procent meer chauffeurs in te zetten en ruim 85.000 personeelsleden in te schakelen op de winkelvloer.

Een toenemend aantal klanten kiest ervoor om de kerstinkopen op ah.nl te bestellen en daarom bezorgt Albert Heijn dit jaar voor het eerst de boodschappen thuis op zondag 24 en 31 december. Mede hierdoor wordt een stijging van 35 procent online bestellingen verwacht in aanloop naar Kerst ten opzichte van vorig jaar. En omdat de feestdagen naast eten en drinken ook om samenzijn, verbondenheid en sfeer draaien, viert Albert Heijn in honderden winkels Kerst met buurtgenoten.

Zaterdag 23 december wordt veruit de drukste dag met naar verwachting 3 miljoen klanten die hun kerstinkopen komen doen. Ook zondag blijft druk; op de dag vóór Kerst slaat men vaak de versproducten én de laatste ingrediënten in. Veel verkochte producten in de kerstperiode zijn gourmetproducten, stoofperen, carpaccio, stokbrood, ragout en rollade. De onbetwiste nummer één is de feeststol, zowel online als in de winkels. Daar gaan er meer dan een miljoen van over de toonbank. De feestol en heel veel andere lekkernijen kunnen buurtgenoten proeven tijdens een kerstlunch die honderden winkels en ondernemers voor buurtgenoten organiseren om zo gezamenlijk Kerst te vieren.

0 reacties:

Een reactie posten