Subscribe Twitter

vrijdag 9 december 2016

Veilige plek voor persoonlijke spullen

Mensen die regelmatig sporten, reizen of naar feestjes gaan kennen het ongemak: Waar laat je je persoonlijke spullen zoals je telefoon, bankpasjes of andere waardevolle zaken? RJ Bodywear heeft hiervoor een speciaal T-shirt ontwikkeld: The Good Life Smartshirt. Een T-shirt van hoogwaardige kwaliteit met een slim zakje net boven de heup, waarin persoonlijke spullen makkelijk en veilig opgeborgen kunnen worden.

Met The Good Life Smartshirt hoeft geen tas of jas meer meegenomen te worden om spullen op te bergen. Het zakje in de heupzone biedt plaats aan waardevolle zaken, maar bijvoorbeeld ook aan make-up accessoires, maandverband, condooms en sleutels. Het The Good Life Smartshirt zorgt daarmee ook voor extra bewegingsvrijheid.

Het Smartshirt is - net als al het andere ondergoed uit The Good Life collectie - gemaakt van natuurlijke materialen. De combinatie van Supima katoen met het gepatenteerde Tencel(r) Lyocell en Freefit Lycra, geven het Smartshirt extra draagcomfort. Tencel(r) biedt natuurlijke koeling, voert automatisch vocht af en gaat bacteriegroei tegen. Het Smartshirt is zowel in dames- als herenuitvoering beschikbaar en daarmee een geschikt cadeau voor de feestdagen.

0 reacties:

Een reactie posten