Subscribe Twitter

maandag 12 september 2016

Nieuwe generatie keukenmachines

Bosch introduceert een nieuwe generatie keukenmachines die volgens de fabrikant uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en ontwerp. Alle denkbare culinaire heerlijkheden liggen binnen handbereik. Van chocoladecake tot vers brood, knapperige aardappelkoekjes en zelfs hippe smoothies, de OptiMUM mixt, raspt, hakt en kneedt op volle kracht.

Net als elke MUM beschikt hij over een scala aan accessoires. Het slimme kleurensysteem dat helpt om de accessoires te bevestigen is nieuw. Zoek de kleur van het accessoire in de keukenmachine en je ziet meteen waar je het hulpstuk moet bevestigen.

De weegschaal heeft een bereik van 0 tot 5.000 gram, en het gewicht is duidelijk zichtbaar op het digitale display. Dankzij de nulpuntfunctie is hoofdrekenen verleden tijd. Terugtellen is nog eenvoudiger: voer het gewicht in en de weegschaal geeft aan hoeveel nog toegevoegd moet worden. Vlak voordat het doelgewicht wordt bereikt, klinkt een kort signaal om de laatste paar grammen aan te kondigen, vergelijkbaar met een parkeersensor.

0 reacties:

Een reactie posten