Subscribe Twitter

dinsdag 19 juli 2016

SceneSwitch voor multifunctionele woningen

Philips Lighting introduceert de nieuwe LED-reeks Philips SceneSwitch. Deze reeks biedt diverse lichtinstellingen en speelt zo in op de veranderende behoeften van consumenten die hun woningen meer en meer gebruiken als multi-functionele ruimtes. SceneSwitch verschaft de mogelijkheid om voor iedere activiteit de juiste lichtscène te creëren. En dit heel eenvoudig via de bestaande lichtschakelaar.

Tekort aan woonruimte en stijgende prijzen leiden ertoe dat meer mensen dezelfde ruimte delen of dat mensen in kleinere huizen blijven wonen, omdat een grotere woning onbetaalbaar geworden is. Recent onderzoek van Ipsos toont aan dat het in veel woningen niet mogelijk is om de lichtinstellingen aan te passen, ondanks de stijgende behoefte aan multifunctionele ruimtes.

Gemiddeld 50 procent van de consumenten vindt het een uitdaging om sfeer en functie in een ruimte op elkaar aan te passen3, inclusief het selecteren van het juiste licht voor bepaalde activiteiten. Daarnaast huren veel mensen een woning of appartement, en kunnen zij niet eenvoudig veranderingen aanbrengen4. Externe factoren zoals, toestemming vragen aan de huurbaas, kosten en gebrek aan doe-het-zelf-kennis, zijn voor de ondervraagden de voornaamste redenen om geen armaturen te installeren die aansluiten bij hun wooneisen.

De SceneSwitch LED-reeks van Philips Lighting is verkrijgbaar in: 60 W-lamp vanaf 12 juli 2016, waarna een 40 W kaarslamp en een 50 W spot verkrijgbaar zijn vanaf september 2016.

0 reacties:

Een reactie posten