Subscribe Twitter

woensdag 6 april 2016

Albert Heijn zoekt grootste koffieleut

De komende twee weken gaat Albert Heijn op zoek naar de grootste koffieliefhebber van Nederland. Wie is de grootste koffieleut van ons land? Dat kan iemand zijn die veel koffie drinkt of juist graag experimenteert met verschillende koffievarianten. Of die ene persoon die tijdens het boodschappen doen altijd een bakkie koffie bij de Albert Heijn drinkt. Zolang er maar veel liefde is voor koffie! Het is aan het Nederlandse publiek om de grootste koffieliefhebber uit de omgeving te nomineren via de website AH.nl/koffieleut.

Tot en met 19 april is het mogelijk om de grootste koffiefans van het land te nomineren. We zijn op zoek naar echte liefhebbers. Iemand die ontzettend kan genieten van een heerlijk kopje koffie en het niet bij dat ene kopje laat. Via het online formulier op Ah.nl/koffieleut kunnen familieleden en vrienden worden opgegeven voor de titel 'Grootste Koffieleut van Nederland'. De leukste en origineelste inzending wint. De uitverkozen koffieleut kan na het winnen van de titel naar hartenlust variëren met koffie, want de winnaar krijgt een prachtig pakket met een groot aantal koffievarianten. De grootste koffieleut wint ook een exclusieve rondleiding door de Ahold Coffee Company - één van de grotere koffieproducenten in Nederland waar de huismerkkoffie voor Albert Heijn geproduceerd wordt.

De Koffieleut-verkiezing wordt georganiseerd ter gelegenheid van de uitbreiding van het koffie en thee-assortiment. Albert Heijn speelt daarmee in op de groeiende interesse in koffie en thee. De afgelopen weken is het schap met een flink aantal nieuwe, exclusieve producten aangevuld.
 

0 reacties:

Een reactie posten