Subscribe Twitter

maandag 7 maart 2016

Campina introduceert kaas

Er is nu ook Campina kaas te verkrijgen in de supermarkt. Campina kaas is 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde kleurstoffen. Dit is te zien aan de lichtere kleur van het kaasassortiment. De jonge en jong belegen kazen zijn gemaakt van Nederlandse weidemelk. Weidemelk is melk van koeien die ten minste 120 dagen per jaar, minimaal zes uur per dag in de Nederlandse wei grazen. Campina kaas bevat essentiële voedingsstoffen zoals proteïne, calcium, vitaminen B2 en B12.

Het Campina kaasassortiment bestaat uit plakken en stukken in vier smaken: jong, jong belegen, belegen en extra belegen. Daarbij introduceren we ook "Campina Koetjeskaas", jonge kaas in de vorm van een koetje. Een feest op elke boterham.
Vanaf eind maart is de belegen kaas ook gemaakt van weidemelk. Voor de extra belegen variant is dit vanaf begin mei.

In de campagne 'Sterk met Campina' brengt Campina beweging en goede voeding samen. Melk bijvoorbeeld levert proteïne, calcium en vitaminen B2 en B12 die je spieren en botten goed kunnen gebruiken. Campina kaas is in lijn met de campagne, want één kilogram kaas wordt gemaakt van tien liter melk. Kaas zit hierdoor vol voedingstoffen, zoals proteïne dat bijdraagt aan de groei en instandhouding van je spieren.

0 reacties:

Een reactie posten