Subscribe Twitter

vrijdag 6 november 2015

H&M Flagship in Den Haag

Gisteren heeft H&M de deuren van haar nieuwe flagship winkel in Den Haag feestelijke geopend. De winkel in het monumentale 'Bonneterie' pand aan de Gravenstraat onderging de afgelopen maanden een grote renovatie en is omgetoverd in een waar shopping walhalla. Verdeeld over 6 verdiepingen zijn alle H&M-collecties verkrijgbaar, inclusief H&M Home en H&M Beauty. Honderden fans keken reikhalzend uit naar dit moment, want in de nieuwe winkel werd ook de 'Balmain X H&M' collectie gelanceerd.

 De eerste 100 wachtenden in de rij kregen een exclusieve goodiebag en de eerste 250 klanten een giftcard met een shoptegoed variĆ«rend van 5 tot 250 euro. Vijf H&M fans hadden een Golden Ticket gewonnen en kregen onder begeleiding van fashion influencer Anna Nooshin een exclusieve preview van de winkel en de collecties. Toen het rode lint om 9.00 uur werd doorgeknipt stroomden de enthousiaste klanten naar binnen om te shoppen in een van de mooiste H&M flagship winkels ter wereld.

In de nieuwe winkel is het mogelijk om je oude kleding en huishoudtextiel in te leveren. Klanten krijgen in ruil voor een tas met oude kleding een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 11 november dubbele kortingsbonnen.

0 reacties:

Een reactie posten