Pages

Subscribe Twitter

maandag 17 augustus 2015

Jumbo introduceert biologische zuivellijn

Biologische verse magere en (half)volle melk, karnemelk, magere en volle yoghurt, magere kwark en crème fraîche. Klanten van Jumbo Supermarkten kunnen vanaf nu in de ruim 570 winkels terecht voor deze biologische zuivelproducten van het huismerk. De biologische zuivellijn maakt deel uit van een groter biologisch assortiment dat stapsgewijs in de schappen terechtkomt.

Het biologische huismerk van Jumbo is voorzien van het Europese biologische logo (het blaadje van sterretjes) en is geproduceerd met respect voor dier en natuur. Een voorbeeld hiervan is een hoger dierenwelzijn, onder andere door meer ruimte zowel buiten als in de stal. Verder wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen en wordt geteeld op volle grond. Naast zuivelproducten vinden klanten ook al andere biologische producten in de Jumbo winkels, zoals vers brood, eieren, koffie, diverse groenten en vers vlees. Gedurende het jaar wordt de biologische huismerklijn uitgebreid naar iedere productgroep, om zo in de basisbehoefte van de klant te voorzien.

Jumbo weet naar eigen zeggen veel van de herkomst van al haar producten. Bij de biologische producten gaat de supermarktketen een stap verder en laat klanten kennismaken met het verhaal achter het product. Op zoveel mogelijk producten wordt dan ook uitgelegd wát het biologisch maakt, veelal met een persoonlijk verhaal over bijvoorbeeld de teler.

0 reacties:

Een reactie posten