Bij Albert Heijn staat deze zomer alles in het teken van burgers! Met het grootste assortiment burgers, ingrediënten en verrassende recepten wil de supermarktketen Nederlanders variatie bieden en inspireren om verschillende burgers te maken. Ze krijgen daarbij hulp van burgerfanaten Arie Koomen en Wilko Terwijn. Deze comedians zijn zo dol op burgers, dat ze er deze zomer onder de naam 'Burger Boys' zelfs een kookboek over gaan schrijven: 'Grappen & Grillen'. Albert Heijn gaat hen helpen, onder andere door Allerhande chef Benten, barbeque- en burgerexpert, te koppelen aan de heren als adviseur. De 'Burger Boys' zorgen ervoor dat iedere Burger inhaakt op het nieuws en een interessant verhaal heeft. En Benten en Albert Heijn zorgen voor de ingrediënten en de smaak!
In de zomermaanden ligt het werkende leven voor comedians even plat. Weinig optredens of andere verplichtingen, dus veel tijd over! Een uitgelezen moment om eens iets anders te doen, dachten Arie Koomen en Wilko Terwijn. Wilko houdt van koken en Arie van lekker eten. Zo ontstond het idee voor een gezamenlijk kookboek over hun favoriete gerecht: burgers! Uiteraard met een flinke dosis humor.
Arie en Wilko gaan als de 'Burger Boys' 6 weken lang 30 burgerrecepten schrijven op precies dezelfde manier waarop ze anders hun materiaal schrijven: ze laten zich inspireren door wat er om hen heen en in de wereld gebeurt en gooien er een flinke laag comedy overheen. Denk bijvoorbeeld aan de Hittegolfburger, de Niets aan te geven Burger of de 'Alléz Clement Burger met Gele Trui kaas'. De inhaakburger varieert per dag, zowel qua insteek, smaak als ingrediënten, en is afhankelijk van het (wereld)nieuws. Alle burgers worden verzameld in 'Grappen & Grillen' en samen met Albert Heijn als boek uitgegeven.
In de zomermaanden ligt het werkende leven voor comedians even plat. Weinig optredens of andere verplichtingen, dus veel tijd over! Een uitgelezen moment om eens iets anders te doen, dachten Arie Koomen en Wilko Terwijn. Wilko houdt van koken en Arie van lekker eten. Zo ontstond het idee voor een gezamenlijk kookboek over hun favoriete gerecht: burgers! Uiteraard met een flinke dosis humor.
Arie en Wilko gaan als de 'Burger Boys' 6 weken lang 30 burgerrecepten schrijven op precies dezelfde manier waarop ze anders hun materiaal schrijven: ze laten zich inspireren door wat er om hen heen en in de wereld gebeurt en gooien er een flinke laag comedy overheen. Denk bijvoorbeeld aan de Hittegolfburger, de Niets aan te geven Burger of de 'Alléz Clement Burger met Gele Trui kaas'. De inhaakburger varieert per dag, zowel qua insteek, smaak als ingrediënten, en is afhankelijk van het (wereld)nieuws. Alle burgers worden verzameld in 'Grappen & Grillen' en samen met Albert Heijn als boek uitgegeven.

0 reacties:
Een reactie posten