Subscribe Twitter

vrijdag 17 oktober 2014

H&M Flagship winkel

Vanmorgen om 10.00 uur heeft H&M de deuren van haar nieuwe flagship winkel in Rotterdam met een feestelijke confettiregen geopend. De winkel in de Koopgoot onderging de afgelopen maanden een spectaculaire metamorfose en is nu een 4500m² groot shopping walhalla. Meer dan 300 fans keken reikhalzend uit naar dit moment, waarbij ze ook voor het eerst konden shoppen in de nieuwe winkels van zusterbedrijven Weekday (550m²) en Monki (290m²).

De eerste 150 wachtenden in de rij kregen een kraskaart uitgereikt met daarop een shoptegoed variĆ«rend van 5 tot 250 euro en werden vermaakt door fashionable beats van DJ duo Hollywood & Vine Toen het rode lint om exact 10.00 uur werd doorgeknipt stroomden de enthousiaste klanten naar binnen, waar zij als eerste in de grootste H&M van Europa konden shoppen. De flagship winkel verkoopt als enige H&M in Nederland alle collecties. Het brede assortiment bestaat uit mode, accessoires, Home-artikelen en ook alle ‘limited edition’ collecties zijn hier verkrijgbaar. Bovendien heeft de winkel de grootste schoenen- en sportafdeling van Nederland voor dames, heren en kids.

De winkel is van het allernieuwste interieur voorzien en heeft bovendien een complete speelhoek voor kinderen en een aparte ruimte voor personal style advies. In de nieuwe winkel is het mogelijk om je oude kleding en huishoudtextiel in te leveren. Klanten krijgen in ruil voor een tas met oude kleding een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze.

H&M opende in het najaar van 1989 haar eerste winkels in Nederland. Op dit moment werken ruim 3.600 medewerkers bij H&M Nederland, verspreid over 124 H&M-winkels, 4 Monki winkels en 2 Weekday Stores in 75 plaatsen in Nederland.

0 reacties:

Een reactie posten