Subscribe Twitter

vrijdag 26 september 2014

Philips test scheertechnologie in ruimte

Als bedrijf dat gericht is op zinvolle innovaties die het leven van mensen verbeteren, weet Philips dat veel mannen elke dag voor dezelfde uitdaging staan: zich zo glad mogelijk scheren. Wanneer mannen zich scheren, willen ze een perfect resultaat, zodat ze er op hun best uitzien en elke uitdaging aandurven. Met die gedachte is Philips een samenwerking aangegaan met XCOR Space Expeditions, pioniers op het gebied van commerciĆ«le ruimtevaart, om onze nieuwste scheertechnologie in een gewichtloze omgeving te testen en erachter te komen of mannen zich zelfs in de ruimte perfect glad kunnen scheren. Dat heeft geleid tot de Philips Shaver 9000‑serie, ons meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe, dat echt overal glad scheert, zonder dat dit ten koste gaat van flexibiliteit, gebruiksgemak en comfort.

Philips Male Grooming gaat voor een periode van twee jaar samenwerken met XCOR Space Expeditions, experts op het gebied van commerciƫle ruimtevaart, rond de lancering van hun ruimtereisprogramma voor passagiers. Philips werkt niet alleen nauw met het bedrijf samen om de technologie te testen, maar heeft ook toegang tot de faciliteiten van XCOR Space Expeditions waar de astronautentrainingen plaatsvinden. Bovendien heeft Philips 20 plaatsen gereserveerd voor ruimtevluchten aan boord van de XCOR Lynx Mark I en de XCOR Lynx Mark II.

In de online campagne, die 22 september live gaat op www.philips.nl/spacechallenge, worden mannen uitgedaagd om hun ultieme ruimte ervaring te delen en maken zij kans op een ruimtevlucht.

0 reacties:

Een reactie posten