Subscribe Twitter

dinsdag 17 juni 2014

Je eigen thuistribune

Je huiskamer omtoveren in een ministadion waar je met alle vrienden en familie de wedstrijden van het Nederlands elftal kunt volgen. Dat kan. Witgoedmerk BEKO mengt zicht tijdens het WK tussen het geweld van juichpakkken, jurkjes, hamsters en andere gadgets met een thuistribune waarop negen mensen tegelijk televisie kunnen kijken.

De tribune is makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen en is zo compact dat hij gemakkelijk in elke huiskamer past. De internationale producent van huishoudelijke apparaten biedt zijn klanten door het invullen van een eenvoudige vragenlijst op wedstrijdpagina www.inspiredbyyou.nl de kans zo'n tribune te winnen. Compleet met oranje kussens.

Voor nog meer kijkplezier verkoopt BEKO een speciale koelkast die als minibar bij de tribune gezet kan worden. Daarin kan het bier of de wijn koud gehouden worden. Dan hoeft niemand op te staan en naar de keuken te lopen, net op het moment dat het spannend wordt in de wedstrijd. Donckers: ,,Hierdoor kunnen de wedstrijden optimaal beleefd worden: er zijn genoeg zitplaatsen en een ruime voorraad gekoelde drankjes."

De minitribune reist momenteel door Nederland en is in witgoedzaken die BEKO-producten verkopen te bewonderen. Tijdens het WK maken deelnemers elke twee weken kans er eentje te winnen.

0 reacties:

Een reactie posten