Subscribe Twitter

zaterdag 15 februari 2014

Mannencafé op Huishoudbeurs

De circa 25.000 mannelijke bezoekers die de Huishoudbeurs elk jaar verwelkomt, kunnen tijdens de 69e editie van Nederlands grootste vriendinnenfeest hun hart ophalen! De Huishoudbeurs presenteert speciaal voor de heren een heus Mannencafé op de beursvloer.
U kent de beelden wel van de kromgebogen mannen, die bepakt met volle tassen achter hun vrouw of vriendin aan lopen op de Huishoudbeurs. Om deze groep bezoekers, jaarlijks toch nog zo’n 25.000, extra vertier te bieden, is door Amsterdam RAI het Mannencafé in het leven geroepen. De heren kunnen in dit café gedurende alle beursdagen genieten van onder meer bier, bitterballen en pooltafels.
Ook coureur Tim Coronel komt de mannen op de Huishoudbeurs dagelijks een hart onder de riem steken. Het publiek kan op de beursvloer in de Dakar buggy van Coronel plaatsnemen en met de coureur of zijn auto op de foto.
Ook leuk: de brandweer presenteert tijdens de beurs een spectaculaire attractie, waarin een brand gesimuleerd wordt. Het publiek kan aan den lijve ondervinden hoe het is om uit een door rook gevulde ruimte te vluchten. Beursmanager Nicole Mengerink van Amsterdam RAI: “Natuurlijk is dit niet alleen spectaculair voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen. Net als het feit dat mannen ook van gezellig shoppen, koken, eten en drinken kunnen houden. We hopen in elk geval met deze activiteiten ook de mannen van de Huishoudbeurs een beetje extra vermaak te bieden.”
Van 15 tot en met 23 februari wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 20 februari en vrijdag 21 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique is elke dag geopend vanaf 10.00 uur: de centrale hal waar bezoekers kunnen genieten van verrassend vermaak, entertainment en optredens van diverse artiesten.

0 reacties:

Een reactie posten