Subscribe Twitter

maandag 3 februari 2014

Duyvis opent Fuifwinkel

Alle toebehoren voor een geslaagde fuif vind je vanaf maandag in de Amsterdamse Kalverstraat. Daar opent Duyvis op 3 februari de deuren van haar tijdelijke Fuifwinkel. Met de winkel biedt de notenfabrikant bezoekers tijdens het winkelen oer-Hollandse gezelligheid, karaokemuziek en een Borrelnootjesautomaat. De Fuifwinkel blijft een week open in Amsterdam, daarna verplaatst hij zich verder door Nederland.
Naast de Kalverstraat zijn er nog vier tijdelijke Fuifwinkels in V&D's verspreid over Nederland. Het is de eerste keer dat in de winkelketen een shop-in-shop pop up store wordt gerealiseerd. In de week van maandag 10 februari bezoekt de Fuifwinkel V&D-winkels in Rotterdam en Den Haag. De week daarop zijn de V&D in Groningen en Utrecht aan de beurt.
Het woord 'fuif' werd onlosmakelijk verbonden aan Duyvis met de iconische commercials uit de jaren '90. Daarin figureerde tv-persoonlijkheid Gerard Cox, die als party crasher de Borrel- en Tijgernootjes van Duyvis aanprees. Daarbij eindigde hij steevast met de zin "ik mot nou toch echt effe bellen met de Duyvis, want misschien dat er ergens anders nog een fuif is".
De familie Duyvis startte in 1961 met de verkoop van pinda's en noten. Enkele jaren later werden daar zoutjes en dipsauzen aan toegevoegd. In 1993 kwamen de beroemde Borrelnootjes op de markt, gevolgd door de Tijgernootjes. Inmiddels zijn de pinda's, Borrelnootjes en dipsauzen van Duyvis standaard onderdeel van elk Nederlands feestje

0 reacties:

Een reactie posten