Subscribe Twitter

donderdag 25 juli 2013

Groeikalender app

Ouders krijgen in de eerste jaren na de geboorte van hun kindje te maken met vele nieuwe zaken op het gebied van voeding, kinderkwaaltjes en groeistappen. Om ouders hierin te begeleiden heeft Zelfzorg.nl de Groeikalender app ontwikkeld. De gratis app biedt, op basis van de leeftijd van het kindje, met regelmaat een interessant bericht waarmee de ouders helemaal op de hoogte zijn van de groeistappen en mogelijke kwaaltjes die gaan komen. Naast belangrijke informatie biedt de app ook een overzicht van alle mijlpalen uit een baby- en peuterleven, van eerste glimlach tot eerste tandje. Deze momenten zijn vast te leggen met een foto in een speciaal themalijstje en kunnen via de app eenvoudig worden gedeeld op Facebook.
De app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iPhone en Android. Na het installeren van de app voert de gebruiker de geboortedatum van het kindje in en ontvangt vervolgens regelmatig informatie en handige tips. In de berichten wordt bijvoorbeeld ingegaan op wanneer een kindje zich begint om te draaien, hoe een ouder een kindje het makkelijkst met een lepeltje eten kan geven en nog veel meer interessante en leuke dingen over de ontwikkeling.
De Groeikalender app biedt naast berichten ook een overzicht van alle veelvoorkomende kinderkwaaltjes en kinderziekten. Hoe is te herkennen dat een kindje oorpijn heeft? Wat is er te doen bij luieruitslag? En hoe is onderscheid te maken tussen de zes bekende rode vlekjes ziekten?

0 reacties:

Een reactie posten