Pages

Subscribe Twitter

maandag 15 juli 2013

Bronwater voorkomt uitdroging

Ons lichaam verliest per dag gemiddeld 2,6 liter aan vocht. Bij zomerse temperaturen loopt deze hoeveelheid extra op, doordat het lichaam meer zweet om de temperatuur op peil te houden. Uit voeding halen we dagelijks gemiddeld 1 liter vocht. Zeker tijdens deze warme dagen is het essentieel het overige vochtverlies aan te vullen door voldoende te drinken. Natuurlijk mineraal- en bronwater is daarvoor een verantwoorde dorstlesser.
Raymond Gianotten, directeur van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen, licht toe: "Natuurlijke mineraal- en bronwater is lekker en gezond. Het is essentieel voor het functioneren van ons lichaam en het bevat geen calorieën. Daarbij heeft natuurlijk mineraal- en bronwater een unieke samenstelling en is het van constante kwaliteit. Het is gegarandeerd zuiver en direct aan de bron drinkbaar, waardoor aanvullende behandeling niet nodig is en zelfs bij wet verboden. Daarmee krijgt de consument een kwaliteitsgarantie: het water dat hij thuis, onderweg of op het terras drinkt, is van dezelfde kwaliteit, samenstelling en zuiverheid als in de ondergrondse bron."
De productie van natuurlijk mineraal- en bronwater heeft een minimale impact op haar omgeving. Het water heeft een zeer lage CO2- en waterfootprint en aan de bron wordt nooit meer water gewonnen dan de hoeveelheid water dat jaarlijks op natuurlijke wijze wordt aangevuld. De milieu-impact is zelfs zo klein, dat een jaar lang natuurlijk mineraal- en bronwater drinken minder milieu-impact heeft dan 10 minuten douchen of een autoritje naar de voetbalclub.

1 reacties:

Outsider zei

Goh, dat zijn precies dezelfde kwalificaties als gewoon Nederlands kraanwater heeft. En dat is veel minder duur én bevat geen ongezonde overmaat zouten en mineralen.....

Een reactie posten