Subscribe Twitter

maandag 10 juni 2013

Italiaanse pop-up keuken

Als je deze zomer besluit om van het zonnetje te genieten in je favoriete stadspark, kan het zomaar gebeuren dat er opeens een Italiaanse keuken voor je neus staat. Zanussi trekt de komende weken langs verschillende Nederlandse stadsparken om het leven van parkbezoekers net een beetje makkelijker te maken. Onder het motto 'Making Life EASY' deelt Zanussi Italiaanse salades uit, in ruil voor een simpele 'Like'. De actie ging afgelopen weekend van start in Park Lepelenburg in Utrecht en Stadspark Valkenberg in Breda. Een eerste impressie zie je hier: http://youtu.be/yTu2eonOqHE. Waar en wanneer de pop-up keuken de komende weken nog meer opduikt, is te volgen via Facebook.com/ZanussiNL.
Bij Zanussi draait alles om EASY. De huishoudelijke apparatuur van het bedrijf is dan ook vooral praktisch en eenvoudig in gebruik, zonder dat de hoofdprijs ervoor betaald hoeft te worden. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf, warmt de kookplaat sneller op en kiest de afwasautomaat zelf het meest ideale programma. Met de pop-up keuken wil Zanussi laten zien dat ze het dagelijkse leven van mensen graag makkelijk maakt. En tegenwoordig ook online.
De pop-up keuken van Zanussi verplaatst zich gedurende acht weken door heel Nederland en verschijnt in tenminste acht verschillende stadsparken - van het Kralingse Bos in Rotterdam tot het Noorderplantsoen in Groningen en het Zuiderpark in Den Haag. Waar en wanneer de keuken precies opduikt, is afhankelijk van het zonnetje en zal via Facebook.com/ZanussiNL tijdig bekendgemaakt worden. Komend weekend zijn het de parkbezoekers van Zwolle en Groningen die geen boodschappen hoeven te doen om toch te kunnen genieten van een heerlijke Italiaanse pastasalade. EASY!

0 reacties:

Een reactie posten