Subscribe Twitter

maandag 29 april 2013

Volautomatische koffiemachine sneller

JURA brengt met de IMPRESSA C55 een eenvoudig te bedienen, elegante koffiemachine op de markt. Het is een combinatie van hoogwaardige technologie en ingetogen design. De innovatieve Aroma+ molen zorgt ervoor dat de bonen veel sneller worden gemalen.
Technici van JURA hebben de snijhoek van de kegels van de molen zodanig weten te perfectioneren dat de efficiency ervan significant is toegenomen. Met de Aroma+ molen kunnen de smaak en het aroma van de bonen nu twee keer zo snel volledig tot natuurlijke ontplooiing worden gebracht. De JURA-technici hebben de molen ook stiller gemaakt.
De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar van 65 tot 111 mm zodat zowel kleine espressokopjes als grote koffiekoppen kunnen worden gebruikt. Het garandeert een heerlijke, romige crèmalaag.
Tegelijk met de IMPRESSA C55 brengt JURA ook de IMPRESSA C50 op de markt. Als opvolger van het zeer succesvolle model de IMPRESSA C5. De IMPRESSA C50 is een eenvoudig te bedienen, elegante, volautomatische koffiemachine. Met eveneens een in hoogte verstelbare koffie-uitloop, een Easy Cappuccinatore die onweerstaanbaar melkschuim met fijne poriën levert, een Rotary Switch en een duidelijke tekstdisplay met 11 talen.

0 reacties:

Een reactie posten