Pages

Subscribe Twitter

woensdag 10 april 2013

Hallo inbouwstofzuiger

Voor het schoonhouden van uw caravan, camper, boot of truck interieur kunt u terugvallen op stoffer en blik of een kruimeldief. De stofzuiger van thuis behoort ook tot de mogelijkheden, maar deze neemt veel ruimte in beslag, is zwaar om mee te nemen en verbruikt bovendien te veel stroom.
Om onderweg te kunnen stofzuigen komt BEFLEXX daarom met een compleet nieuwe en innovatieve inbouwstofzuiger op de markt. Deze stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor gebruik in caravan, camper, boot of truck. Door de combinatie van zijn kleine formaat en de zeer krachtige motor is de BEFLEXX zijn concurrenten ver vooruit.
De BEFLEXX is een zogenoemd 'centraal stofzuigersysteem'. Dit wil zeggen dat de motor wordt ingebouwd in bijvoorbeeld een kast of onder een bank. Via een flexibele slang wordt de motor met een soort stopcontact verbonden. Het klepje waarachter het stopcontact schuilgaat, is dus het enige wat je ervan ziet. Zodra de stofzuigslang in het contact wordt geplaatst schakelt de motor automatisch aan.
Deze kleine krachtpatser levert met zijn speciaal ontwikkelde 800 watt motor even veel zuigkracht als een normale stofzuiger en is dus uitermate geschikt voor het grondig reinigen van uw interieur. De stofzuiger werkt met eenvoudig te vervangen stofzakken en een speciaal filter dat eventuele nare geurtjes en kleine stofdeeltjes vasthoudt. Dit maakt het systeem niet alleen uiterst functioneel maar ook nog eens zeer hygi├źnisch.
Een compleet BEFLEXX pakket bestaat uit een 230 of 24 Volt motorunit, een aansluitset met vacu├╝maansluiting en flexibele buis, een uittrekbare stofzuigslang, 3 stofzakken en een 3-delige borstelset.

0 reacties:

Een reactie posten