Subscribe Twitter

donderdag 20 december 2012

Recepten bij EvernoteEvernote introduceert Evernote Food 2.0. Deze vernieuwde app helpt naast het vastleggen van gerechten en maaltijden, nu ook bij het zoeken naar recepten op de beste voedingsblogs. Ook kunnen deze direct worden bewaard in Evernote. Verder is het met de vernieuwde Evernote Food app onder meer mogelijk nieuwe restaurants te ontdekken op specifieke locaties of geselecteerd op keuken.
De receptensectie bestaat uit tienduizenden recepten van meer dan honderd van de beste food blogs en websites. Door op het recept te klikken, wordt de blog in de app geladen en kun je het gerecht direct opslaan in je Evernote-omgeving. Als je ooit recepten hebt bewaard in Evernote met de Web Clipper, dan is ieder recept beschikbaar op je iPhone of iPad. Alle activiteiten in Evernote Food worden automatisch gesynct op alle apparaten met Evernote. Dit betekent dat je een diner kunt plannen met Evernote Food op je iPad en vervolgens met je iPhone naar de supermarkt kunt, zodat je alle benodigde ingrediĆ«nten bij de hand hebt. 
Evernote Food 2.0 is beschikbaar op iPhone, iPod Touch en iPad. De vernieuwde app zal op een later moment beschikbaar zijn voor het Android-platform.

0 reacties:

Een reactie posten