Subscribe Twitter

dinsdag 11 december 2012

Burger King's Whopper is jarig

In Nederland viert Burger King de 55ste verjaardag van de Whopper samen met zijn fans. Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 december ontvangen alle gasten bij aankoop van een Whopper, een Whopper gratis.
De populariteit van de burger is te danken aan de eenvoud van het product. De Whopper is gemaakt van 100 procent kwaliteitsrundvlees en wordt gegrild op open vlammen (flame-grilling), waaraan geen vet of olie wordt toegevoegd. Deze bereidingswijze geeft de authentieke en direct herkenbare smaak. Daarnaast bevat de Whopper eenvoudige en verse ingrediƫnten, zoals vers gesneden tomaat en uienringen, verse sla, augurk en een tipje mayonaise en ketchup. Er worden geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen toegevoegd. De Whoppers die jaarlijks in Nederland worden verkocht hebben een gezamenlijke lengte als de afstand van Amsterdam naar Hamburg.
In de restaurants van Burger King wordt de Whopper op bestelling bereid. Hiermee garandeert Burger King dat iedere burger vers en warm geserveerd wordt. Het is geen kant-en-klaar product en ligt niet in een warmhoudbak te wachten tot deze verkocht wordt.

0 reacties:

Een reactie posten