Subscribe Twitter

donderdag 1 december 2011

Nieuwe serie wasmachines Bosch

Na de HomeProfessional serie klein huishoudelijke apparatuur presenteert Bosch de HomeProfessional wasmachine en droger. HomeProfessional brengt echte professionals in huis die nieuwe standaards zetten op het gebied van prestaties, design, gebruiksgemak en energiezuinigheid. De wasmachine valt in de zuinigste energieklasse A+++. Het verbruik van de wasdroger is dankzij de zelfreinigende condensor 60% zuiniger dan energieklasse A.
De HomeProfessional wasautomaat is uitgerust met het intelligente, automatische i-DOSdoseersysteem. i-DOS vervangt de handmatige, vaak onjuiste wasmiddeltoevoer door nauwkeurige doseringen. Het doseersysteem herkent de hoeveelheid was, textielsoort en mate van vuil en stemt de hoeveelheid wasmiddel hier op af.
Overal in de machine bewaken intelligente sensoren het complete wasproces. Op basis van de meetresultaten worden alle processen in de machine automatisch geregeld met als uitgangspunt altijd de beste wasresultaten bij het laagste verbruik. Daarnaast is de machine uitgerust met EcoSilenceDrive. Deze koolborstelloze motor, waarop Bosch 10 jaar garantie geeft, levert zowel krachtige als stille wasprestaties.
De droger uit de HomeProfessional serie heeft als doel perfecte droogresultaten met een minimaal energieverbruik. Deze ‘A-60% machine’ is de eerste droger met VarioPerfect. Met deze functie kunnen afhankelijk van de situatie en beschikbare tijd prioriteiten worden gesteld. Als tijd geen rol speelt, is EcoPerfect de juiste keuze. Deze modus duurt iets langer, maar verbruikt een minimum aan stroom. In het geval van haast verkort SpeedPerfect de droogtijd bij een iets hoger energieverbruik.
De zelfreinigende condensor voorkomt het ophopen van pluizen. Daardoor blijft de droger gedurende zijn gehele levensduur in energieklasse A functioneren. Dit in tegenstelling tot een droger met een conventionele condensor waarbij het energieverbruik al bij de tweede droogcyclus stijgt als de condensor niet handmatig wordt gereinigd.0 reacties:

Een reactie posten