Subscribe Twitter

woensdag 9 november 2011

ETNA lanceert assortiment wasmachines

ETNA introduceert dit najaar, na intensief onderzoek en productontwikkeling, een geheel nieuwe productgroep wassen en drogen. De vier wasmachines en twee wasdrogers kenmerken zich, net als het brede assortiment keukenapparatuur, door gebruiksgemak en betaalbaar design. ETNA presenteert met deze introductie nu een compleet aanbod in het witgoedsegment.
ETNA biedt een keuze uit vier energiezuinige wasmachines met 1200 of 1400 toeren. Het centrifugetoerental is instelbaar, wat handig is voor fijne was en tere kleding. Het vulgewicht is 5 of 6 kg. De machines, met een laag waterverbruik, beschikken standaard over 15 verschillende programma’s met praktische opties voor extra water, anti kreuk, ECO of intensief. De grote deur kan extra ver open. Met de wasmachines van ETNA kunnen consumenten dag in dag uit genieten van een fris en schoon wasresultaat. De adviesprijzen variëren van €449,- tot €549,-.
De wasdrogers van ETNA zijn makkelijk in gebruik en hebben een capaciteit van 6 of 7 kg. Er zijn twee verschillende drogers: een wasdroger met luchtafvoer die over 4 programma’s beschikt en een condensdroger met elektronische vochtmeting, 11 programma’s en een display met uitgestelde startfunctie. De adviesprijs van de luchtafvoerdroger bedraagt €399,- en de condensdroger €549,-.

0 reacties:

Een reactie posten