Subscribe Twitter

donderdag 20 oktober 2011

Verlichtingsaccessoires voor thuis

Philips'geavanceerde LED-technologie is nu ook verwerkt in een nieuwe collectie sfeerverlichting voor thuis: de vernieuwde CandleLights en SpotOns. Met deze sfeervolle kaarslampen en flexibele spotjes is het mogelijk veilig verlichting aan te brengen op de gewenste plek in huis.
Philips heeft vier nieuwe CandleLights sets ontwikkeld die het lichteffect van kaarsen nabootsen, met vriendelijk geflakker tot een warme gloed. Deze LED-lichten geven het warme kaarslicht, maar zonder de risico's van open vuur, kaarsvet of rook. De op LED's gebaseerde verlichting wordt niet warm en kan daarom gewoon aangeraakt worden. Bovendien betekent het waterdichte ontwerp dat ze, anders dan conventionele kaarsen, niet doven en dus zeer geschikt zijn voor buitengebruik. Ze gaan gemakkelijk aan: gewoon een kwestie van het lampje kantelen. Bovendien gaan ze vele uren mee zonder opgeladen te hoeven worden.
Philips heeft ook de populaire SpotOn-serie uitgebreid. Dit zijn lichtbronnen met batterijvoeding die overal geplaatst kunnen worden. Welke kamer of (kleine) ruimte verlicht moet worden, de SpotOn laat zich door de 360-graden wendbaarheid nauwkeurig richten op de plek waar het licht op dat moment het meest nodig is.
SpotOns worden geleverd met standaard helder wit licht, maar in de nieuwe serie is de SpotOn ook verkrijgbaar met een instelbare helderheid. Bovendien worden ze geactiveerd door een slimme bewegingssensor. Verder zorgt een lichtsensor ervoor dat de SpotOn alleen aan gaat als dat nodig is. Dat maakt het lampje uiterst energiezuinig en zorgt ervoor dat deze langer meegaat en minder energie verbruikt.

0 reacties:

Een reactie posten