Subscribe Twitter

maandag 11 april 2011

Van top tot teen zomerklaar

Philips introduceert vier nieuwe verzorgingsproducten voor mannen: de Headgroom, de Haartrimmer Pro, de Stopppelbaard trimmer en Multigroom. De nieuwkomers beschikken over de laatste technieken op het gebied van grooming waardoor elke man zich gemakkelijk en snel een stijl aanmeet die bij hem past: van kaalgeschoren hoofd of stoppelbaard tot complete lichaamsverzorging.
Het assortiment is vernieuwd door de stijgende vraag naar gebruiksvriendelijke groomingproducten voor de hedendaagse man. Steeds meer mannen verzorgen hun baard en lichaamshaar. ‘Wereldwijd doet zelfs meer dan 50% van de mannen tussen 18 en 65 jaar aan gezichtsstyling.
De afgeronde kammen en mesjes van de nieuwe Headgroom, Haartrimmer Pro, de Stoppelbaard trimmer en de Multigroom staan volgens Philips garant voor minimale huidirritatie en optimale scheer- en trimprestaties. De verbeterde kammen en scheerkoppen geven nog meer gebruiksgemak en volgen de contouren voor een maximale precisie. Zo zorgt het 0 mm-opzetstuk van de Headgroom voor een mooi glad geschoren hoofd zonder snijwondjes. De Stoppelbaard trimmer garandeert de perfecte stoppelbaard met opzetstukken vanaf 0,5 mm. Zowel de Headgroom als de Stoppelbaard trimmer zijn voorzien van een instelring voor het probleemloos instellen van de gewenste lengte. De Multigroom van Philips is geschikt voor alle groomingbehoeften. De vele specifiek ontworpen opzetstukken maken alle stijlen en toepassingen mogelijk: een smalle ringbaard, een gladde torso en een getrimd ‘bonsai-effect’. De nieuwe lithium-ion batterij biedt krachtigere en langdurigere prestaties. De vier nieuwe Philips groomingproducten zijn 100% waterproof en afwasbaar. Dit geldt ook voor de Haartrimmer Pro, die zelfs het dikste haar probleemloos knipt en instelbaar is op 20 lengtes - tot 40 mm.

0 reacties:

Een reactie posten