Subscribe Twitter

woensdag 9 februari 2011

‘s Werelds eerste zelf-schommelende relaxfauteuil

In een steeds drukker wordend bestaan brengt electronicaconcern Panasonic totale ontspanning voor lichaam en geest, de stijlvolle design relaxfauteuil “yasumi”. Naast de comfortabele zit- en lighouding, maakt de fauteuil automatisch langzame schommelende bewegingen, ondersteund door ingebouwde rustgevende muziek zonder gebruik te hoeven maken van een koptelefoon of oortjes. Deze nieuwe Wellness fauteuil verbindt functionaliteit en esthetiek optimaal.
Met de draadloze touchscreen afstandbediening kan de ligpositie automatisch versteld worden. Evenals de snelheid van de schommelbewegingen en het ingebouwde muzieksysteem dat zich in de rugleuning bevindt. De luidsprekers zitten achter de oren en zorgt ervoor dat alleen de gebruiker de muziek hoort. De relaxmuziek is niet alleen hoorbaar maar ook voelbaar via ontspannende vibraties in de onderrug vanuit de subwoofer. Een eigen Mp3 speler of iPod is ook aan te sluiten op de fauteuil.
 De yasumi is een elegante en luxe ogende design relaxfauteuil die in geen enkele woonkamer of relaxruimte misstaat. Daarnaast is de yasumi een bijzondere aanvulling voor de professionele Wellness markt zoals hotels, sauna’s etc. “Yasumi” is Japans voor ontspanning en daarvoor staat de yasumi garant. De fauteuil is leverbaar in de kleuren zwart of wit. Adviesprijs € 2.990,-.

0 reacties:

Een reactie posten