Pages

Subscribe Twitter

donderdag 7 oktober 2010

Hotpoint Ariston introduceert zeer energiezuinige Aqualtis-wasdroger

Hotpoint Ariston lanceert een nieuwe, zeer energiezuinige wasdroger: de Aqualtis AAQCF 81 U (WE). Deze condensdroger heeft een label AAA gekregen voor zijn uitzonderlijke prestaties op het gebied van energiebesparing. Het energielabel AAA geeft aan dat de droger dertig procent energiezuiniger is dan een droger met energielabel A. In vergelijking met een wasdroger met energielabel B is een besparing op energiekosten tot wel veertig procent mogelijk. Dit is haalbaar dankzij de speciale toegepaste warmtepomptechnologie. Het apparaat heeft een inhoud van maar liefst acht kilo en biedt veel bijzondere opties die van het drogen van kleding een eenvoudige en leuke klus 71832-AAQCF81U-WEmaken.
Wasdrogers staan bekend als grote energieverbruikers in huis. Daarnaast geven deze apparaten vaak veel warmte en vocht af, wat nare gevolgen kan hebben voor de ruimtes waarin ze staan. De nieuwe Aqualtis-wasdroger beschikt echter over een speciale warmtepomptechnologie. Deze zorgt ervoor dat er geen warmteverlies meer plaatsvindt tijdens het wasdroogproces. Alle warme lucht blijft in de machine. Niet alleen is er op deze manier veel minder energie nodig om de was te drogen, maar ook blijft de directe omgeving van de machine droog en warmt nauwelijks op.
Naast zijn energiezuinigheid en duurzaamheid beschikt de wasdroger onder meer over droogprogramma’s voor babykleding, lingerie of beddengoed, opties voor kleinere hoeveelheden of antikreuk en een Schema werking Warmtepomphandig digitaal scherm met resttijdindicatie. En ruikt kleding niet zo fris meer na een avondje stappen? Het speciale opfrisprogramma is snel en energiezuinig. Het gebruikt geen water, maar blaast alleen frisse lucht in de kledingvezels. Zo is die favoriete spijkerbroek snel weer klaar voor een volgende avond. Tevens beschikt de wasdroger van Hotpoint Ariston over het Woolmark Silver Care-programma. Hiermee blijft zelfs de meest fijne wollen kleding mooi na het drogen. Kortom: de Aqualtis AAQCF 81 U (WE) is de ideale wasdroger voor iedereen die in korte tijd en tegen lage energiekosten veel was wil drogen.
Door de energiebesparing tijdens het drogen verdient de gebruiker zijn of haar aankoopbedrag van deze wasdroger met warmtepomptechnologie binnen drie tot vier jaar terug. Daarnaast belast hij of zij het milieu een stuk minder. De Aqualtis AAQCF 81 U (WE) met een trommelinhoud van acht kilo is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 799 euro.

0 reacties:

Een reactie posten