Subscribe Twitter

woensdag 1 september 2010

Philips lanceert Lumea, een ontharingsoplossing voor thuis

Philips lanceert in oktober Philips Lumea, een nieuw handzaam ontharingsapparaat met Intense Pulsed Light (IPL) voor thuis. Philips Lumea verwijdert pijnloos, veilig en eenvoudig ongewenste haartjes voordat ze aan de oppervlakte verschijnen, wat de vorming van stoppels en hergroei tegengaat.
Onderzoek onder Nederlandse vrouwen toont aan dat bijna 90% van de vrouwen meerdere malen per week bepaalde lichaamsdelen ontharen. 70% van de Nederlandse vrouwen ervaart daarbij de snelle teruggroei van haar als het grootste nadeel van ontharen. Hierna volgen jeuk en stoppels (41,4%). Philips Lumea maakt korte metten met ongewenste haartjes en laat vrouwen elke dag opnieuw genieten van een perfect gladde huid. Lumea is veilig en eenvoudig te gebruiken en werkt middels IPL, een professionele schoonheidsverzorgingtechnologie. Op de haartjes worden rechtstreeks milde lichtimpulsen toegepast waardoor de haarzakjes overgaan naar de rustfase en de haartjes natuurlijk afbreken. Vijf instelbare lichtintensiteitstanden zorgen voor een pijnloze en optimale behandeling voor verschillende huidtinten en haarkleuren, terwijl een geïntegreerde UV-filter en veiligheidsfuncties de huid maximaal beschermen.
Dominique van de Woestijne, customer marketing manager Philips Beauty: "Philips Lumea is ontstaan uit het verlangen om aan consumenten een nieuw ontharingsproduct te bieden voor thuisgebruik. De ontwikkeling van Philips Lumea is de vrucht van een zevenjarige samenwerking met dermatologen, onder wie Dr. Paul Berretty (Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Nederland) en Prof. Dr. Peter Bjerring (directeur van het Mølholm privéziekenhuis, Denemarken) op het vlak van ontharing met licht.
Dure laserbehandelingen in een schoonheidssalon, pijnlijke waxbeurten, tijdelijke resultaten en onooglijke reacties als ingroeiende haartjes en uitslag zijn voortaan verleden tijd. Dr. Vic A. Narukar, een Amerikaans adviserend dermatoloog stelt: "De patiënten die ik in mijn praktijk ontvang vragen steeds naar eenvoudigere ontharingsoplossingen. Philips Lumea is een gebruiksvriendelijk en handzaam apparaat dat veilig en efficiënt thuis gebruikt kan worden."

0 reacties:

Een reactie posten