Subscribe Twitter

woensdag 8 september 2010

Nieuw tegelconcept voor doe-het zelver

Saint-Gobain Weber Beamix B.V. brengt onder het merk Beamix een nieuw tegelconcept voor de doe-het-zelver op de markt. Met een primer, afdichtpakket, vijf nieuwe tegellijmen en pasta's en twee nieuwe voegcementen kan een doe-het-zelver elke tegelklus klaren. Daarnaast zijn de kilo's van de zakverpakkingen teruggebracht van 25 naar 20, wat zorgt voor meer comfort.
Een tegelklus begint bij de juiste voorbehandeling van de ondergrond. Hiervoor is Beamix Universele Tegelprimer kant-en-klaar 687 uitermate geschikt. Deze primer verbetert de hechting van pasta- en poederlijmen op ieder type wand- en vloeroppervlak zoals ondergronden van gips, hout kalkzandsteen, cellenbeton, tegels, calciumsulfaat, zandcement en beton. Tegelen op een ondergrond van zandcement of beton is de meest bekende ondergrond. De producten die hiervoor in het concept zijn opgenomen zijn de Beamix Tegellijm 605 - Tegel op cement en Beamix Tegelpasta 674 - Tegel op cement. Beamix Tegellijm 605 is uitermate geschikt is voor het verlijmen van wand- en vloertegels tot maximaal 30 x 30 cm. Beamix Tegelpasta 674 is ideaal voor het verlijmen van wandtegels.
Voor het verlijmen van tegel op tegel zijn de Beamix Tegellijm 606 - Tegel op tegel, voor het verlijmen van wand- en vloertegels tot maximaal 30 x 30 cm en de Beamix Tegelpasta 676 - Tegel op tegel, voor het verlijmen van wandtegels, ideale producten voor de doe-het-zelver.

0 reacties:

Een reactie posten