Pages

Subscribe Twitter

donderdag 16 september 2021

Nieuwe wasmachines van TCL


De P082-serie wasmachines van TCL van 8, 9 en 10 kg wordt in oktober gelanceerd voor de Europese markt. Deze serie wordt aangedreven door TCL's borstelloze digitale inverter motor die de beweging van de trommel nauwkeurig regelt, de trillingen vermindert en een langere levensduur heeft met een garantie van 10 jaar.

De 8kg, 9kg, 10kg auto-dosering wasmachine meet het gewicht van elke lading wasgoed en berekent op intelligente wijze de precieze hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter die nodig is voor elke cyclus.   

De stoomfunctie elimineert de meest voorkomende bacteriën om de beste hygiënische bescherming te garanderen. Tegelijkertijd worden de vezels van kledingstukken soepeler, zodat de strijktijd kan worden verkort.

De 8+5kg wasmachine en droger is niet alleen uitgerust met de stoomfunctie, maar ook met Air Refresh. Dit zuinige en hygiënische programma verfrist en verzacht de kleding door microdamp te genereren die doordringt in de vezels om geurtjes te verwijderen en veel voorkomende bacteriën te elimineren. Het vermijden van onnodig wassen betekent niet alleen besparen op water en wasmiddel, maar ook uw kledingstukken langer laten meegaan.

0 reacties:

Een reactie posten