Pages

Subscribe Twitter

woensdag 21 juli 2021

NutriBullet Baby Turbo Steamer

De NutriBullet Baby Turbo Steamer is een echte alleskunner. Kook in een handomdraai verse fruit en groenten voor je baby, ontdooi diepvriesmaaltijden in een mum van tijd en steriliseer gemakkelijk flessen, keukengerei en speelgoed.

De nieuwste uitbreiding op NutriBullets assortiment is vanaf oktober verkrijgbaar en een perfecte combinatie met de NutriBullet Baby; de populaire compacte, veelzijdige en schattige blender onder moeders.
 
Met vijf stoomstanden en een ingebouwde timer kook je binnen enkele minuten verse groenten, fruit en meer. Ingevroren maaltijden zijn met de ontdooifunctie in enkele ogenblikken klaar om te eten, zonder extra rommel. Met de nieuwste lancering van NutriBullet kun je ook eenvoudig babyflessen, keukengerei of zelfs speelgoed steriliseren.
 
Bij de NutriBullet Baby Turbo Steamer wordt een stoomdeksel, een maatbeker, een ontdooiplaat en een steriliseerplaat geleverd. Alle onderdelen zijn gemaakt van non-toxic, BPA-vrij en duurzaam plastic. Alle componenten, behalve de stoomkoker, zijn vaatwasmachinebestendig.

0 reacties:

Een reactie posten