Pages

Subscribe Twitter

maandag 25 maart 2019

Nieuwe generatie rolgordijnen

Somfy heeft de lancering van een nieuwe generatie gemotoriseerde rolgordijnen van Huna aangekondigd. Met eindeloze design mogelijkheden, eenvoudige installatie en gemakkelijke bediening via app of draadloze wandschakelaar, is Huna de volgende generatie in rolgordijnsystemen.

Het nieuwe systeem is ontworpen om slimheid en stijl aan je huis toe te voegen. Via een smartphone-app biedt het inzichten en het reageert op commando's. Doordat de rolgordijnen beschikbaar zijn in een breed scala aan kleuren, afwerkingen en formaten zijn ze geschikt voor elk interieur. Er is ook een optie om een lichtsensor toe te voegen, waardoor de rolgordijnen kunnen reageren op de hoeveelheid licht die binnenkomt en deze kunnen beheren, waardoor jij kunt ontspannen terwijl Huna het voor je regelt.

De gemotoriseerde rolgordijnen van Huna zijn verkrijgbaar in 150 verschillende configuraties: handig voor wie op zoek is naar personalisatie. Of het nu gaat om een titanium cassette profiel of een zandkleurige stof, Huna heeft iets voor alle huizen en stijlen.

0 reacties:

Een reactie posten