Pages

Subscribe Twitter

woensdag 20 september 2017

Schoonmaken zonder onderbreking

Siemens presenteerde dit jaar op IFA in Berlijn de nieuwste ontwikkelingen binnen het stofzuigersegment: een serie stofzuigers die werkt met autoControl-technologie, een sensorsysteem dat het vermogen van de motor automatisch aanpast aan de specifieke soort vloer. Dat betekent schoonmaken zónder onderbrekingen.

Tapijt werd jarenlang beschouwd als conservatief en ouderwets. Inmiddels is tapijt weer dé trend en niet alleen geliefd bij interieurontwerpers. Met de opmars van tapijt krijgt ook stofzuigen een andere dimensie. Of het tapijt nu hoog- of laagpolig, pluizig en zacht of kort en stevig is, het mondstuk zit opeens ergens vast of bepaalde hoeken worden slecht bereikt. De Q 8.0 stofzuigers van Siemens hebben een geïntegreerde autoControl-functie om alle soorten vloeren zonder onderbrekingen te stofzuigen. 

Alle vloerstofzuigers in de Q 8.0 serie bevatten de nieuwe intelligente standaardfunctie autoControl. Deze functie zorgt ervoor dat alle soorten vloeren zonder onderbreking gezogen kunnen worden. De nieuwe technologie is gebaseerd op een sensor in het apparaat, waarmee de negatieve druk voortdurend wordt gemeten en afgesteld. Als de stofzuiger bijvoorbeeld verplaatst van een tegelvloer naar een tapijt, wordt de motor snelheid automatisch aangepast door de hogere negatieve druk. Het mondstuk blijft niet vastzitten aan de vloer, omdat de druk voortdurend wordt gemeten op alle soorten vloeren en op een goed niveau wordt gehouden.

De modellen zijn geclassificeerd tot wel AAAA in alle klassen van het EU-energielabel. Deze stofzuigers zijn als beste beoordeeld als het aankomt op de heruitstoot van stof, het geluidsniveau en het schoonmaken van tapijten en harde vloeren. Bovendien werken de modellen bijna geruisloos. Dit komt door een combinatie van een intelligent activeSound Control-systeem met geluidsisolatie op meerdere niveaus, een speciaal geoptimaliseerd luchtkanaalsysteem en het innovatieve, trillingsdempende ontwerp van de motor.

0 reacties:

Een reactie posten