Subscribe Twitter

woensdag 11 januari 2017

Extra aandacht voor biologisch bij PLUS

PLUS investeert het komende jaar extra in haar biologische producten. Zo verdubbelt PLUS het assortiment van het merk Bio+ en geeft ze extra aandacht aan biologische producten. Dat betekent dat je in 2017 kunt kiezen uit meer dan 1.500 biologische producten!

Onlangs voegde PLUS al producten als conservenbonen, muesli en deegwaren aan het assortiment toe van het merk Bio+. In 2017 komen daar onder andere kokosolie en speltpasta bij. Deze extra focus op het biologische assortiment komt niet zomaar uit de lucht vallen: de afgelopen tijd kreeg biologisch al volop aandacht in de folder, PLUS magazines en online. Consumenten kregen er al extra (achtergrond)informatie over de producten en deden inspiratie op in de vorm van recepten met biologische producten.

PLUS was in 2011 de eerste supermarkt die biologische huiswijnen introduceerde. En werd in 2016 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt van het jaar. Daarnaast zijn onder meer een groot aantal biologische groenten, fruit en vlees vast onderdeel van het ruime assortiment aan biologische producten. En dat assortiment wordt de komende tijd dus nóg ruimer. Benieuwd naar de ‘bio-logica’ achter elk product? In de winkel vind je volop informatie over de afkomst en keurmerken ervan.

Niet alleen het Bio+ assortiment breidt uit; ook worden de Bio+ producten voorzien van een nieuwe verpakking met een frisse look-and-feel. Momenteel heeft zo’n zestig procent van de Bio+ artikelen al zo’n nieuw Bio+ jasje; begin 2017 worden ook producten als zuivel, vlees en vis voorzien van de nieuwe verpakking. De producten blijven herkenbaar als Bio+, maar dan mét een extra moderne, frisse uitstraling. Biologisch betekent overigens niet meteen dat de producten duurder zijn. Bio+ producten hebben over het algemeen dezelfde prijs als A-merkproducten of zijn zelfs iets goedkoper.

0 reacties:

Een reactie posten