Subscribe Twitter

maandag 3 oktober 2016

AutoCook: robot voor in de keuken

Eén ding is zeker: eten moeten we elke dag. De meeste mensen vragen zich dan ook regelmatig af wat ze die dag weer op tafel zullen zetten. De AutoCook van Bosch – de eerste multicooker van het keukenmerk - geeft niet één antwoord op deze vraag, maar komt met een bijna eindeloze hoeveelheid suggesties. Met het bijbehorende kookboek, de recepten-app en bijna automatische bereiding.

De bereiding van de gerechten wordt stap voor stap beschreven in het bijbehorende kookboek en is ook beschikbaar via de gratis AutoCook-app. Perfect voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken of onderweg naar huis moet bedenken wat er die avond op tafel komt.

De AutoCook is de eerste multicooker van Bosch. Hij heeft in totaal 50 automatische bereidingsprogramma’s op temperaturen van 40°C tot 160°C. De AutoCook kan koken, stomen, snelkoken, braden, bakken en yoghurt maken, en zelfs sous-vide garen. Bovendien beschikt hij over een speciale functie om eten warm te houden of op te warmen als niet iedereen tegelijk kan eten. Zijn veelzijdigheid maakt hem tot de perfecte keukenhulp voor iedereen die weinig tijd heeft of nog moet leren koken. Zelfs reinigen was nog nooit zo eenvoudig: de kookpot en het mandje kunnen gewoon in de vaatwasser.

0 reacties:

Een reactie posten