Subscribe Twitter

woensdag 21 september 2016

Nieuwe Serie 6 stoomstations

Was voorsorteren is niet meer nodig dankzij de stoomstations met EasyComfort. Geen ingewikkelde temperatuurinstellingen meer, maar één stand voor alle materialen: van een spijkerbroek tot een zijden blouse, gevolgd door een linnen tafelkleed en katoenen overhemd.

Of liever in een andere volgorde? Al het wasgoed kan nu gestreken worden in de volgorde waarin het uit de wasmand komt, zonder de temperatuur aan te passen en te wachten tot het apparaat op temperatuur is.

De temperatuur voor verschillende materialen kan ook individueel ingesteld worden met de VarioComfort-uitvoering: kies een van de zes strijkprogramma's voor de perfecte combinatie van de ideale temperatuur voor een bepaald materiaal en de juiste hoeveelheid stoom. Beide uitvoeringen geven dezelfde uitstekende strijkresultaten: de ultragladde CeraniumGlissée Pro-strijkzool en de krachtige stroomstoten maken snel korte metten met kreukels.

De Serie 6-stoomstations van Bosch besparen zelfs ná het strijken nog tijd: reinigen en ontkalken is zo gebeurd dankzij Calc’nClean Perfect. Het systeem doet al het schoonmaakwerk, waardoor er meer tijd overblijft voor de echt belangrijke dingen in het leven. En dankzij het SecureLock-systeem blijft het strijkijzer op zijn plaats, zelfs tijdens transport.

0 reacties:

Een reactie posten